Ολυμπιακός: Και ξέρει, και θέλει ο Ντελ Καστίγιο

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ρεν για τον Ρομέν Ντελ Καστίγιο, ο οποίος σε πρώτη φάση είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Ολυμπιακός: Και ξέρει, και θέλει ο Ντελ Καστίγιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιθυμούσε να έχει τον βασικό του εξτρέμ έως τις 16 Ιουνίου που αρχίζει η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού. Βέβαια, αν χρειαστεί να περιμένει λίγο περισσότερο την περίπτωση του Ενκουντού, δεν θα έλεγε «όχι», μιας και ο Γάλλος άσος της Μπεσίκτας είναι μία από τις βασικές του επιλογές μαζί με τον Ρις Νέλσον της Άρσεναλ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός «δουλεύει» εκτός από τον Ενταό της Καραγκιουμρούκ, και την περίπτωση του Ρομέν Ντελ Καστίγιο. Ειδικά με τον 25χρονο Γάλλο εξτρέμ τα πράγματα δείχνουν οδεύουν καλά για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από τη μία η Ρεν δεν βλέπει προκοπή με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του (εκπνέει το 2022) και σκοπεύει να τον πουλήσει. Από την άλλη ο Ρομέν Ντελ Καστίγιο όχι μόνο γνωρίζει για το ενδιαφέρον και τις επαφές του Ολυμπιακού με τον γαλλικό σύλλογο, αλλά θέλει κιόλας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Από Δευτέρα (7/6) αναμένονται οι όποιες εξελίξεις, με τις διαπραγματεύσεις για τον Ντελ Καστίγιο να βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Η Ρεν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βάλει στα ταμεία της όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ δεν έχει καμία σχέση με τον Ενκουντού ή ο Νέλσον. Αν αποκτηθεί ο Ντελ Καστίγιο, τότε δεν θα ασχοληθούν οι Πειραιώτες άλλο με τον Ενταό. Αντιθέτως, για τους Ενκουντού (ειδικά για αυτόν) και Νέλσον θα έχει ανοικτές τις κεραίες του ο πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς αυτοί οι δύο (και λίγο πιο πίσω ο Μπουανγκά) είναι οι βασικές επιλογές.

Ο 25χρονος winger της Ρεν δεν είναι ο παίκτης, ο οποίος θα φέρει την «ταμπέλα» του εξτρέμ που θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του.