Πώς κερδίζουν θέση στον Ολυμπιακό Μάρκοβιτς και Τσούμιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και ο Νίκολα Τσούμιτς θα ενταχθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχει τρόπος να μείνουν σίγουρα στην ομάδα του Πειραιά.

Πώς κερδίζουν θέση στον Ολυμπιακό Μάρκοβιτς και Τσούμιτς

Εδώ και πολύ καιρό ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει την Παρτιζάν και τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστέψει στην Ελλάδα και θα ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία του συλλόγου. Ο Σέρβος στόπερ έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Παρτιζάν και στον Ολυμπιακό θέλουν να του δώσουν μία ευκαιρία.

Ο δεύτερος που έχει ενημερωθεί είναι ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις του με τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο 22χρονος εξτρέμ χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στην Ισπανία, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά βρήκε τα πατήματα του και κατάφερε να ξεχωρίσει.

Οι δύο Σέρβοι θα βρεθούν στον Ρέντη στις 16 Ιουνίου, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πειραιά. Θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου και θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ. Πάντως αμφότεροι θα μείνουν στον Ρέντη την επόμενη σεζόν.

Η δημιουργία της Β' ομάδας ανοίγει το δρόμο στους δύο ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στον Ολυμπιακό τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μάρκοβιτς είναι 21 ετών και ο Τσούμιτς είναι 22. Θα μπορέσουν να μείνουν στον Ολυμπιακό, να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και να παίρνουν παιχνίδι με τη Β' ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα τους έχει μέσα στα πόδια του και θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη τους και φυσικά όποτε κρίνει να τους φωνάζει και στην πρώτη ομάδα. Βέβαια και οι δύο είναι παίκτες για την πρώτη ομάδα, αλλά η δημιουργία θυγατρικής κάνει πιο εύκολη την παραμονή τους στον Ολυμπιακό.