Παναιτωλικός: Τέλος ο Μάζουρεκ, υπέγραψε στην ΑΕ Λεμεσού

Τέλος ο Φράνκο Μάζουρεκ από τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός άσος της ομάδας του Αγρινίου υπέγραψε στην ΑΕ Λεμεσού και θα παίξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Παναιτωλικός: Τέλος ο Μάζουρεκ, υπέγραψε στην ΑΕ Λεμεσού

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Φράνκο Μάζουρεκ, με τον Αργεντινό επιθετικό να βρίσκει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για την ΑΕ Λεμεσού, που ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Μάζουρεκ αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, με τον 27χρονο να έχει περάσει και από Λέφσκι Σόφιας, Κολόν, Παλεστίνο, Ολ Μπόις, Ολμέδο και Μπόκα Τζούνιορς.

ΑΕ Λεμεσού: Συμφωνία με Μάζουρεκ, φεύγει από τον Παναιτωλικό

Επέστρεψε στο Αγρίνιο μετά το πέρασμά του από τη Βουλγαρία και τώρα θα συνεχίσει στην Κύπρο και την ΑΕΛ. Είναι κάτι που ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες και μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ ήρθε και η ανακοίνωση.

«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει την καταρχήν σύναψη συμφωνίας με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Franco Mazurek για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί με την κάθοδο του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο και αφού περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ θέλει να καλωσορίσει τον Franco και να του ευχηθεί τα καλύτερα με τη φανέλα της ομάδας μας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυπριακή ομάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Φράνκο Μάζουρεκ.