Ατρόμητος: Τέλος πέντε με απόφαση Λόπεθ

Οι Γιαννιώτης, Εντομβόνγι, Μάτιτς, Αγκάγεφ και Γιακουμάκης έλυσαν τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ Ατρόμητος έπειτα από σχετική εισήγηση του νέου προπονητή Άνχελ Λόπεθ

Ατρόμητος: Τέλος πέντε με απόφαση Λόπεθ

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελούν οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Μπράιτ Εντομβόνγι, Μπόγιαν Μάτιτς, Αμίρ Αγκάγεφ και Πέτρος Γιακουμάκης, κατόπιν σχετικών εισηγήσεων και αξιολόγησης από τον Άνχελ Λόπεθ σε συνεννόηση με τη διοίκηση των Περιστεριωτών.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις, στο ίδιο σκέλος αποχωρήσεων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Ανδρέα Γιαννιώτη, Μπράιτ Εντομβόνγι, Μπόγιαν Μάτιτς, Αμίρ Αγκάγεφ και Πέτρο Γιακουμάκη.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στη δεύτερη θητεία του με το «Αστέρι» είχε 18 εμφανίσεις και παραμένει μέχρι σήμερα ο τερματοφύλακας που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τον Ατρόμητο, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του για 729 συνεχόμενα λεπτά.

Ο Μπράιτ Εντομβόνγι ήταν στην ομάδα μας από τον Ιανουάριο του 2021 με τη μορφή δανεισμού από την Αούστρια Βιέννης και πραγματοποίησε 10 εμφανίσεις, έχοντας μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Μπόγιαν Μάτιτς ήταν επίσης με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα από την Παρτίζαν Βελιγραδίου και πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις.

Ο Αμίρ Αγκάγεφ είχε 20 συμμετοχές τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τρία γκολ.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης συμπλήρωσε δύο χρόνια θητείας στον Ατρόμητο και πραγματοποίησε 37 συμμετοχές, σκοράροντας τρία γκολ.

Όλοι στον Ατρόμητο τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».