Κρέσπο: «Έχω προτάσεις από Ισπανία αλλά θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Ισπανός αμυντικός Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: «Έχω προτάσεις από Ισπανία αλλά θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Στη «Marca» μίλησε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ.

Για το μέλλον του ανέφερε: «Έχω δεχτεί προτάσεις από την Ισπανία, όμως έχω ένα χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο μου και θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Ο σύλλογος και η πόλη έχουν γίνει δεύτερο σπίτι για μένα. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα περνούσα τόσο πολύ χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος».

Για την τέταρτη κατάκτηση κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία πέντε χρόνια: «Ήταν σπουδαία επιτυχία. Όχι μόνο επειδή κερδίσαμε στον τελικό. Αλλά παίρνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία όλο το γεγονός για τους φιλάθλους μας, επειδή η νίκη ήρθε απέναντι σε άμεσο αντίπαλο μας (σ.σ. Ολυμπιακό)».

Για τα όσα έχει πετύχει ο ίδιος στον ΠΑΟΚ: «Αυτά τα πέντε χρόνια φτιάξαμε μια "χρυσή εποχή" στην ιστορία του συλλόγου και είμαι χαρούμενος που αποτέλεσα μέρος της με τόσο ουσιώδη τρόπο. Είναι η αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που έχουμε κάνει».

Για τον αγαπημένο του τίτλο στον ΠΑΟΚ: «Θα επιλέξω την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018/19. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα για 35 χρόνια. Ήταν ένας τίτλος που κατακτήθηκε δίκαια, επίσης, μιας και τερματίσαμε αήττητοι. Κάτι που είχε καταφέρει μόνον ο Παναθηναϊκός, νομίζω το '60».