Τικίνιο: «Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια με τον Ολυμπιακό»

Στους στόχους του με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Τικίνιο Σοάρες.

Τικίνιο: «Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια με τον Ολυμπιακό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού παραχώρησε ο ΤικίνιοΣοάρες, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πειραιά την Δευτέρα (31/5). Ο 30χρονος φορ, μιλώντας στο Olympiacos TV, δήλωσε χαρούμενος που θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα», ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους με την ομάδα του Πειραιά, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Από πριν έρθω εδώ γνώριζα πως ήταν ένας τεράστιος σύλλογος με σπουδαίους φιλάθλους. Επίσης γνωρίζω πως σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εδώ, πιστεύω πως όλα εδώ είναι υπέροχα.

Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή και να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.

Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσω τίτλους, που είναι το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό.

Μου το είπαν ήδη ότι οι φίλαθλοί μας είναι πολύ φανατικοί. Ελπίζω να μπορέσω να τους δω σύντομα και μαζί τους να γιορτάσουμε τίτλους.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, γιατί πριν τον ερχομό μου εδώ, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρο, πολλοί φίλαθλοι με πλησίασαν στα social media.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να τους δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους μαζί»