Επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Τικίνιο

Τελείωσε οριστικά η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πειραιά

Επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Τικίνιο

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες στις 20:45 ανακοίνωσαν μέσα από τα social media την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος ανήκει πλέον στην ομάδα του Πειραιά. Ο 30χρονος φορ βρίσκεται στην Ελλάδα με τον μάνατζερ του, τον Ντέκο και βρέθηκε στα γραφεία τη ΠΑΕ Ολυμπιακός για να τελειώσει το διαδικαστικό μέρος της υπόθεσης.

Oλυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» ο Τικίνιο (pics)

Έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και πιάνει άμεσα δουλειά με την ομάδα του Πειραιά για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Τικίνιο νωρίτερα πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ήδη έχει πάρει μία πρώτη γεύση από το "Γ. Καραϊσκάκης" το οποίο επισκέφθηκε πριν πάει στην πλατεία Αλεξάνδρας. Ακόμα είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός γίνεται η πρώτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού και μάλιστα με ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος φορ θα εισπράττει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της μεταγραφής έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον οποίο γνωρίζεται πολύ καλά από τη κοινή τους θητεία στη Γκιμαράες. Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.