AEK: Είπε το ναι η Σάλτσμπουργκ για Στάνκοβιτς

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι όπως όλα δείχνουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αυστριακός τερματοφύλακας, Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

AEK: Είπε το ναι η Σάλτσμπουργκ για Στάνκοβιτς

Η Σάλτσμπουργκ αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Στάνκοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια, με συνολικό ύψος αποδοχών τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, συν κάποια μπόνους τίτλων και ομίλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ το κόστος αγοράς είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Η συμφωνία αναφέρει πως εάν η ΑΕΚ στην επόμενη τετραετία συμμετάσχει σε όμιλο Champions League, τότε θα κληθεί να πληρώσει την Αυστριακή ομάδα ένα ποσό.

Ο 29χρονος Στάνκοβιτς, με ύψος 1.86, ήταν βασικός σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την αυστριακή ομάδα, με τη φανέλα της οποίας «έγραψε» 45 συμμετοχές.

AEK: Θέλει τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Η Σάλτσμπουργκ θέλει να προχωρήσει την επόμενη σεζόν με βασικό τον 21χρονο Γερμανό Νίκο Μαντλ, τον οποίο αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ουντερχάνχινγκ.

Ο Στάνκοβιτς την τελευταία τριετία έχει πραγματοποιήσει 45, 38 και 33 συμμετοχές με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Αυστρίας, έχοντας αγωνιστεί και στους ομίλους του Champions και του Europa League.