AEK: Θέλει τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο 29χρονος Αυστριακός ανήκει στη Σάλτσμπουργκ

AEK: Θέλει τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Δεδομένη είναι για την ΑΕΚ η κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα. Το πρωί της Δευτέρας (31/5) αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Είναι πολιτογραφημένος Αυστριακός και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας. Βασικός τερματοφύλακας της Σάλτσμπουργκ, τον οποίο θέλει να αποκτήσει με αγορά η ΑΕΚ.

Ο 29χρονος Στάνκοβιτς, με ύψος 1.86, ήταν βασικός σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την αυστριακή ομάδα, με τη φανέλα της οποίας «έγραψε» 45 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Είναι διεθνής με την Εθνική της Αυστρίας, με την οποία μετείχε σε τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών για το Euro, στα οποία μάλιστα η ομάδα ήταν αήττητη.

Η Σάλτσμπουργκ θέλει να προχωρήσει την επόμενη σεζόν με βασικό τον 21χρονο Γερμανό Νίκο Μαντλ, τον οποίο αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ουντερχάνχινγκ.

Ο Στάνκοβιτς την τελευταία τριετία έχει πραγματοποιήσει 45, 38 και 33 συμμετοχές με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Αυστρίας, έχοντας αγωνιστεί και στους ομίλους του Champions και του Europa League.