Παναιτωλικός - Ξάνθη: Μία κατηγορία παίζεται στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός - Ξάνθη: Μία κατηγορία παίζεται στο Αγρίνιουποδέχεται την Ξάνθη (30/5, 19:30) στον επαναληπτικό αγώνα των μπαράζ με έπαθλο ένα εισιτήριο για την Super League 1 της επόμενης περιόδου.

Παναιτωλικός - Ξάνθη: Μία κατηγορία παίζεται στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός και Ξάνθη παίζουν τα ρέστα τους στο Αγρίνιο (30/5, 19:30), με τις δυο ομάδες να διεκδικούν μία θέση στο πρωτάθλημα της Super League της προσεχούς περιόδου.

Οι Ακρίτες πήραν μικρό προβάδισμα κερδίζοντας την Τετάρτη (26/5) με 2-1 στα Πηγάδια και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ (52' Έμπερτ, 72' Μικελτάτζε - 6' Βέργος). H ομάδα του Μπάμπη Τεννέ απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία της στο β’ γύρο της Super League 2 αλλά και τη διαδικασία των Playoffs, γνωρίζοντας μόλις μία ήττα στα 17 τελευταία παιχνίδια της.

Από την άλλη, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπορεί ακόμα και με 1-0 να εξασφαλίσει την παραμονή της, κάτι που κατάφερε περίφημα στη διαδικασία των Playouts της Super League απέναντι σε Βόλο και Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Συνδέσμου Αθηνών), με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου (Αθηνών) και Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR θα βρίσκονται οι Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών) ενώ παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).

Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ της Super League:

Τετάρτη 26/5
Ξάνθη - Παναιτωλικός 2-1

Κυριακή 30/5
19:30 Παναιτωλικός - Ξάνθη