Επίσημο: Ο Τζανετόπουλος ανανέωσε στη Λαμία για τρία χρόνια!

Παίκτης της Λαμίας για την επόμενη τριετία ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Ο 26χρονος αμυντικός από την ημέρα που ανέλαβε ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Επίσημο: Ο Τζανετόπουλος ανανέωσε στη Λαμία για τρία χρόνια!

Μέχρι και το 2024 στη Λαμία ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε έναν καταπληκτικό β’ γύρο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας και υπήρχε από την πρώτη στιγμή θέληση για να παραμείνει.

Τελικά έμεινε και υπέγραψε μάλιστα συμβόλαιο για την επόμενη τριετία!

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τρία (3) ακόμη χρόνια με τον 26χρονο (10/2/1995), αμυντικό, Άνταμ Τζανετόπουλο.

Ο Τζανετόπουλος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2019 και από τότε μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 39 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με τα χρώματα της Λαμίας.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία.

Ο 26χρονος αμυντικός, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στην ομάδα της Λαμίας. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Διοίκησης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν να συνεχίζω να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και είμαι σίγουρος πως… τα καλύτερα έρχονται».