Ο Καμαρά ήταν η αρχή από το Σαμπιονά

Πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Φρανσουά Μοντέστο έχει ξεχωρίσει άλλη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από τη 2η κατηγορία του Σαμπιονά.

Ο Καμαρά ήταν η αρχή από το Σαμπιονά

Ο Καμαρά της Αζαξιό είναι ο… Σισέ του 2018, καθώς ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτησή του από την άνοιξη με θέα το καλοκαίρι. Πρόκειται για μία επιλογή 100% του Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος ξέρει απέξω κι ανακατωτά την γαλλική αγορά και κυρίως την Κορσική, στην οποία μεγάλωσε…

Πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι ο Μοντέστο δεν είχε από κοντά μόνο τον 21χρονο χαφ από την Γουινέα, τον οποίο έκλεισε ο Ολυμπιακός για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Υπάρχει άλλη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από τη 2η κατηγορία του Σαμπιονά που έχει ξεχωρίσει και λέγεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για να κάνουν ένα ξαφνικό χτύπημα αλά… Καμαρά.

Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά συζητιέται ολοένα και περισσότερο στην γαλλική πιάτσα ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε άλλο ένα ταλεντάκι από την συγκεκριμένη αγορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτή τη φορά πρόκειται για εξτρέμ.

Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει ενεργοποιηθεί για τα καλά στον Ολυμπιακό, όχι μόνο στο Ρέντη, αλλά και στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ. Η περσινή επιλογή του Σισέ βγήκε 100% για τους «ερυθρόλευκους», ενώ υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που είχε προτείνει ο Κορσικανός, αλλά για διάφορους λόγους δεν πραγματοποιήθηκαν οι μεταγραφές (π.χ. η Λιόν κινήθηκε γρηγορότερα για τον Μεντί της Χάβρης).