Επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Πότε ξεκαθαρίζει

Τι ισχύει, το ραντεβού Σαββίδη - Γκαρσία, τι έλεγε ο Μελισσανίδης και τι υποστηρίζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Πότε ξεκαθαρίζει

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι εκτός σοβαρού απροόπτου ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέσα στην Τετάρτη (26/5/2021).

Άλλωστε την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί το ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Πάμπλο Γκαρσία ακριβώς για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Από την πλευρά της ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνονταν οι πληροφορίες για οριστική συμφωνία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και για ετήσιες απολαβές ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραδέχθηκε ότι ήθελε τον Λουτσέσκου στην ΑΕΚ. «Εκτιμώ τον Λουτσέσκου ως προπονητή, μίλησα μαζί του αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα», είχε δηλώσει το αφεντικό της ΑΕΚ.

Ο Λουτσέσκου αποχώρησε από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το ασιατικό Champions League.

Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 24ωρο