Οι τελευταίες δοκιμές πριν το φιλικό!

Οι ενδεκάδες και οι αλλαγές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από την αναμέτρηση με τη Μποτοσάνι που είναι η τελευταία επί αυστριακού εδάφους.

Οι τελευταίες δοκιμές πριν το φιλικό!

Με την αναμέτρηση κόντρα στη Μποτοσάνι πέφτει η αυλαία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Από τις 25 Ιουνίου που βρέθηκε η ομάδα στο Ζέεφελντ μέχρι τώρα έχει δουλέψει πάρα πολύ κυρίως σε θέματα τακτικής. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος σε κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού των "ερυθρόλευκων" και στο πως θέλει να παίζουν.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφομοιώσουν οι ποδοσφαιριστές του τη φιλοσοφία και σε καθημερινή βάση δουλεύει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν μένει τίποτα στην τύχη του όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Την Τρίτη το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση και το πρωί ο κόουτς δούλεψε πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πρέσινγκ. Ειδικά στο πρεσάρισμα επιμένει πολύ στις τελευταίες προπονήσεις ο Πέδρο Μαρτίνς. Θα είναι βασικό γνώρισμα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην πρωινή προπόνηση ο Πορτογάλος κόουτς χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες, αλλά δεν έκανε δίτερμα. Περισσότερο ήταν άσκηση τακτικής για το πως θα αναπτύσσεται η ομάδα, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πως χώρισε τους ποδοσφαιριστές ο Πέδρο Μαρτίνς πριν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους.

Από τη μία πλευρά ήταν οι "κόκκινοι" με τον Γιαννιώτη να υπερασπίζεται την εστία. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Μασούρας και αριστερά ο Τσιμίκας, ενώ στόπερ ήταν οι Σισέ, Νικολάου. Ρομαό και Ανδρούτσος συνέθεσαν το δίδυμο στα χαφ με τον Πάρντο δεξιά, τον Λάζαρο αριστερά, τον Μάριν σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά ήταν οι "γκρι" με τον Χουτεσιώτη στο τέρμα, τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Σάλιακα αριστερά, διότι είχε αποχωρήσει ο Νικόλης. Ένγκελς και Βούκοβιτς ήταν οι στόπερ σε αυτή την ομάδα. Καμαρά και Μπουχαλάκης ήταν οι δύο χαφ του Ολυμπιακού με τον Φετφατζίδη δεξιά, τον Βρουσάι αριστερά και τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Τζούρτζεβιτς.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως πρόκειται για άσκηση και όχι για δίτερμα και κατά τη διάρκεια της έγιναν αρκετές αλλαγές. Σε μία από αυτές τη θέση του Ένγκελς στην άμυνα πήρε ο Ευαγγέλου, ενώ του Τζούρτζεβιτς ο Μάνος.