Γιοβάνοβιτς για Παναθηναϊκό: «Πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε λίγες ημέρες θα αναλάβει και επίσημα τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς έκανε λόγο για πρόκληση έτσι ώστε να επιστρέψει ο ΠΑΟ στην κορυφή.

Γιοβάνοβιτς για Παναθηναϊκό: «Πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε λίγες ημέρες θα είναι και με τη...βούλα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ είχε πολύωρη συνάντηση επί ελληνικού εδάφους τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, όταν και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά», ήταν κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές στη διάρκεια της κουβέντας των δύο πλευρών, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 58χρονος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες συνομίλησε το Σαββατοκύριακο αρκετές ώρες με τον Αλαφούζο, ενώ οι δυο τους είχαν ανοιχτή γραμμή και τις προηγούμενες μέρες καθώς αυτός ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού.

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Γιοβάνοβιτς

Το πρωί της Δευτέρας (24/5) μάλιστα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «γνώρισε» τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί και τη Λεωφόρο. Θα πάει για λίγες μέρες στην Κύπρο και από 1/6 αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Θα φέρει μαζί του τρεις δικούς του συνεργάτες.