Συμφωνία Παναθηναϊκού με Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, αφού φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Γιοβάνοβιτς

Κλείνει το θέμα του προπονητή για τον Παναθηναϊκό, αφού όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει τα χέρια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 59χρονος προπονητής είχε ξεχωρίσει απ' όλους τους υποψήφιους που τεχνικούς και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχει βρει σε όλα με τους "πράσινους".

Ο Σέρβος κόουτς είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και φάνηκε να έχει πλήρη εικόνα της ομάδας. Γνωρίζει το έμψυχο δυναμικό των "πράσινων", αφού παρακολουθούσε στενά την ομάδα και ειδικά από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η διοίκηση των "πράσινων" φέρεται να έδωσε διασφαλίσεις στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι αυτός θα πάρει τις αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν και θα το κάνει αυτό με βάση τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν. Επίσης δική του θα είναι η απόφαση και για τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.