Μάνατζερ Μπουφόν: «Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

Ο μάνατζερ του Μπουφόν, Σιλβάνο Μαρτίνα μίλησε για τον Ολυμπιακό και τόνισε «μου είπαν πως πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη πρόταση».

Μάνατζερ Μπουφόν: «Θα του άρεσε να παίξει στον Ολυμπιακό»

Ο Σιλβάνο Μαρτίνα μίλησε για τον Μπουφόν και την επόμενη μέρα του Ιταλού τερματοφύλακα. Τι ισχύει με Ολυμπιακό.

Ο ατζέντης του Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε στο ΑΠΕ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει δύο–τρία άτομα λέγοντας μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα. Ναι έχω μιλήσει με τον Κοβάτσεβιτς, μία–δύο φορές. Αλλά μέχρι εκεί.

Έχουμε προτάσεις, εξαιρετικές ομάδες με καλές προοπτικές. Τις συζητάμε και θα τις εξετάσουμε, τώρα που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του.

Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League».

Ο Μπουφόν από την πλευρά του, την Πέμπτη (20/5) δήλωσε:

«Έχω λάβει πολλές προτάσεις, θα διαλέξω εκείνη που θα μοιάζει πιο… τρελή σε εμένα. Έλαβα ένα μήνυμα από έναν προπονητή που μου είπε ότι όλα αυτά μπορώ να τα ξεπεράσω μόνο με τρέλα, τέτοιοι άνθρωποι μου αρέσουν.

Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν κι αυτό, την ζωή πρέπει να τη ζεις. Βρίσκομαι εδώ λόγω ακριβώς της τρέλας που έχω και με κάνει να ονειρεύομαι.

Πρέπει να συνεχίσω να μάχομαι, να συνεχίσω τα ταξίδια και να φτάσω το σώμα μου στα όριά του. Θα μπορούσα και να σταματήσω να παίζω, αλλά αν εμφανιστεί κάποιο άτομο που θα με κάνει να σκεφτώ τρελά, τότε θα τον ακολουθήσω».