Επίσημο: Τέλος ο Μπουλούλης από τη Λαμία

Παρελθόν αποτελεί από τη Λαμία ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Παρασκευή (21/5) τη λύση της συνεργασίας της με τον 27χρονο μέσο.

Επίσημο: Τέλος ο Μπουλούλης από τη Λαμία

Τέλος ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης από τη Λαμία. Ο 27χρονος μέσος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Φθιώτιδας και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Μπουλούλης ήταν στην ομάδα της Λαμίας από τη σεζόν 2015-16 και έχει ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές για τον ΠΑΣ, πανηγυρίζοντας ανόδους αλλά και σπουδαίες προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον 27χρονο μέσο, Κωνσταντίνο Μπουλούλη.

Ο Μπουλούλης ενσωματώθηκε στην ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και από τότε μέχρι σήμερα αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της. Με την φανέλα της Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια έχει σημειώσει 46 συμμετοχές στη Super League, 31 συμμετοχές στη Football League και συνολικά 23 συμμετοχές στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λαμία για το «διαζύγιο» με τον 27χρονο μέσο Κωνσταντίνο Μπουλούλη, ο οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.