Ατρόμητος: Ο νέος ρόλος του Ούμπιδες

Ο Χαβιέ Ούμπιδες κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και έγινε γνωστός ο νέος ρόλος που ανέλαβε στον Ατρόμητο.

Ατρόμητος: Ο νέος ρόλος του Ούμπιδες

Πριν λίγες ημέρες ο Χαβιέ Ούμπιδες ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά ήταν δεδομένο ότι θα έμενε στον Ατρόμητο από άλλο πόστο. Ο Αργεντινός ανέλαβε το πόστο του συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος. Τις προηγούμενες ημέρες είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και αποφασίστηκε να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός από την πρώτη στιγμή ήταν απόλυτα σύμφωνος με τις ιδέες του Χαβιέ Ούμπιδες και άναψε το πράσινο φως προκειμένου ο Αργεντινός να αναλάβει πόστο στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Ένας ακόμα ρόλος που θα δοθεί στον Ούμπιδες είναι ότι θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο με την Αργεντινή.

Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Ούμπιδες έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τις αποφάσεις που πήραμε από κοινού με τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο, προκειμένου να παραμείνω στην οικογένεια του Ατρομήτου. Μπορεί να αποσύρθηκα από την ενεργό δράση αλλά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλό της ομάδας από τη νέα θέση μου στο σύλλογο. Συνεχίζω εκεί που μου λέει η καρδιά μου, στον Ατρόμητο μας, για να πάμε ακόμα ψηλότερα».