Τι σημαίνει η επαναπροσέγγιση του Ολυμπιακού από τον Πρίσιτς

Τι σημαίνει το άνοιγμα που έκανε ο Πρίσιτς στον Ολυμπιακό και ποια η αντίδραση των Πειραιωτών. 

Τι σημαίνει η επαναπροσέγγιση του Ολυμπιακού από τον Πρίσιτς

Επανήλθε στο προσκήνιο ο Σάνιν Πρίσιτς. Για την ακρίβεια ο ίδιος θέλησε να βάλει ξανά το όνομα του στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησε τις τελευταίες μέρες μία επαναπροσέγγιση προς την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο Πρίσιτς είχε έρθει στη χώρα μας, είχε ενθουσιαστεί με το Καραϊσκάκη και το Ρέντη, έφυγε από την Ελλάδα με μια πολύ καλή πρόταση και μετά... εξαφανίστηκε!

Είπε στον Ολυμπιακό ότι θα το σκεφτεί και φυσικά στο λιμάνι έσπευσαν να κοιτάξουν τις άλλες περιπτώσεις που είχαν στο μυαλό τους για «οχτάρι» (π.χ. Κουντέ).

Τώρα λοιπόν ο Πρίσιτς εμφανίστηκε από το πουθενά και πραγματικά προκαλεί πολλές απορίες για ποιο λόγο επέλεξε να κάνει άνοιγμα στον Ολυμπιακό, περίπου ένα μήνα μετά το... κρυφτούλι που έπαιξε.

To μυαλό όλων βέβαια οδηγεί μόνο σε ένα συμπέρασμα: Ότι δεν έχει κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του που να τον ικανοποιεί.

Ο... αφερέγγυος Πρίσιτς

Ο παίκτης πήγε στην Τράμπζονσπορ, είδε και στην Τραπεζούντα τις εγκαταστάσεις της τουρκικής ομάδας, αλλά πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έφυγε. Οι διοικούντες της ομάδας μάλιστα εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από αυτή την συμπεριφορά.

Ψάχτηκε επίσης σε Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία. Τίποτα όμως... Χθες εμφανίστηκε η Αντάλιασπορ. Ο Πρίσιτς όμως δεν εντυπωσιάζεται με την προοπτική του Τουρκικού πρωταθλήματος. Βέβαια, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τον Βόσνιο, γιατί έχει αποδείξει ότι είναι αφερέγγυος σε αυτά που έλεγε, όταν αποφάσισε να μην ανανεώσει με τη Ρεν.

Συγκεκριμένα, έλεγε ότι θα βρει μια ομάδα ως 15 Ιουνίου για να ξεκινήσει αμέσως την προετοιμασία. Και τελικά έχουμε φτάσει 3 Ιουλίου...

Η αντίδραση του Ολυμπιακού

Πώς βλέπουν στον Ολυμπιακό το άνοιγμα που έκανε ο Πρίσιτς; Προς το παρόν δεν λέγεται τίποτα σχετικά με τον Βόσνιο χαφ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνουν οι Πειραιώτες την κίνησή τους.

Από την άλλη, δεν μπορούμε να πούμε ότι χάρηκαν κιόλας με τη συμπεριφορά του Βόσνιου, ο οποίος ουσιαστικά με τη συμπεριφορά του στα τέλη Μαΐου ήταν σαν να τους γύρισε την πλάτη.

Συν τοις άλλοις, θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα. Αν για παράδειγμα θα πρέπει να μπει ο Ολυμπιακός να κινηθεί ξανά για ένα ποδοσφαιριστή που με τη συμπεριφορά του έδειξε ότι δεν τρελαινόταν να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» και πως τώρα έκανε το άνοιγμα, επειδή δεν είχε άλλη σοβαρή πρόταση στα χέρια του.

Ο παίκτης άρεσει στον Μοντέστο και στον Καρεμπέ, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Σε μια μεταγραφική υπόθεση όλα παίζουν ρόλο και δεν πρέπει ποτέ να λέμε «ποτέ»...