AEK: Πλησιάζει σε Μήτογλου

Ο Γεράσιμος Μήτογλου είναι πιθανό να αφήσει τον Βόλο και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο 21χρονος αμυντικός πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλούς.

AEK: Πλησιάζει σε Μήτογλου

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γεράσιμου Μήτογλου από τον Βόλο.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε φέτος μία αρκετά καλή σεζόν, πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Άνχελ Λόπεθ και είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη φανέλα του Βόλου.

Είναι μικρότερος αδερφός του Ντίνου που αγωνίζεται στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και γιος του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ και της Δόξας Δράμας, Δημήτρη Μήτογλου.

Φέτος είχε 26 συμμετοχές και 3 γκολ με την ομάδα του Βόλου που ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Πριν πάει στον Βόλο είχε αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο είχε 31 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ παλαιότερα είχε περάσει από τον Ατρόμητο Τριαδίου και τη Σάντος Πανοράματος, ομάδες της Μακεδονίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος τη Δευτέρα (17/5) το βράδυ έκανε λόγο για πρόταση από το εξωτερικό αλλά και από ομάδα της Ελλάδας για τον Μήτογλου. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο 21χρονος αμυντικός είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.