Βόλος: Έκλεισε Κόντνικ, Φαν Βέερτ και Φερνάντες

Τους Μάτιτς Κότνικ, Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες έκλεισε ο Βόλος ενόψει της νέας σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Βόλος: Έκλεισε Κόντνικ, Φαν Βέερτ και Φερνάντες

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» στο TRT και αποκάλυψε ότι ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο 32χρονος Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Εκτός αυτού, όμως έκανε γνωστές και τρεις κλεισμένες μεταγραφές.

Η πρώτη είναι αυτή του Μάτιτς Κότνικ. Ο 30χρονος Σλοβένος πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Μπρέσια, πραγματοποιώντας μία συμμετοχή.

Η δεύτερη μεταγραφή αφορά τον 30χρονο Ολλανδό επιθετικό, Τομ Φαν Βέερτ, από την δανέζικη Άαλμποργκ. Πρόκειται ουσιαστικά για τον αντι-Δουβίκα. Την φετινή σεζόν μέτρησε 32 εμφανίσεις. 6 γκολ και 5 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ντεν Μπος, Εξέλσιορ και Χρόνινχεν.

Η τελευταία κίνηση του Βόλου που αποκάλυψε ο Μπέος είναι αυτή του 22χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Πάολο Φερνάντες. Ο νεαρός Ίβηρας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Καστεγιόν και πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ και στον άξονα. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε περάσει από τις μικρές ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του Βόλου τόνισε πως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί με δυναμικό τρόπο ενόψει της επόμενης σεζόν, ενώ αναφέρθηκε σε πρόταση από το εξωτερικό για τον Γεράσιμο Μήτογλου, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.