Βόλος: Ο Αμπασκάλ νέος προπονητής

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο 32χρονος Γκιγιέρμο Αμπασκάλ θα είναι ο τεχνικός του Βόλου τη νέα αγωνιστική σεζόν

Βόλος: Ο Αμπασκάλ νέος προπονητής

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ θα είναι ο νέος προπονητής του Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού TRT το βράδυ της Δευτέρας (17/5) νέος προπονητής της θεσσαλικής ομάδας θα είναι ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

«Θα χορέψουμε πάλι σε λάτιν ρυθμούς. Υπογράψαμε σήμερα τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Ηταν από τις θετικές εισηγήσεις του Χάβι Γκράθια» τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» της θεσσαλικής ομάδας.

Ο Ισπανός κόουτς γεννημένος στις 13 Απριλίου 1989 και μόλις 32 ετών εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Γενάρη στην Άσκολι Under 19, ενώ υπήρξε υπηρεσιακός τεχνικός για ελάχιστο διάστημα της πρώτης ομάδας την σεζόν 2019-20 και πιο παλιά υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου.

Η προϋπηρεσία του ως πρώτος κόουτς σε επαγγελματική ομάδα προέρχεται από την θητεία του στην ελβετική Λουγκάνο (19 ματς) την σεζόν για πέντε μήνες το 2018 και για 28 παιχνίδια στην επίσης ελβετική Κιάσο από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι τον Απρίλιο του 2018.

Ο Αμπασκάλ υπήρξε στο παρελθόν προπονητής στις ομάδες Νέων της Σεβίλλης και αναλυτής στην ομάδα της Ανδαλουσίας.