O Μασούρας και οι «Σειρήνες» από το εξωτερικό!

Δεν θα είναι μόνο οι Σεμέδο, Σα και Καμαρά που ενδέχεται να φέρουν προτάσεις. Και για τον Μασούρα υπάρχουν πιθανότητες να «σκάσει» προσφορά στα γραφεία του Ολυμπιακού.

O Μασούρας και οι «Σειρήνες» από το εξωτερικό!

Ας αρχίσουμε από τα γεγονότα... Καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για κανέναν ποδοσφαιριστή. Ούτε για τον Σεμέδο, ούτε για τον Σα, ούτε για τον Καμαρά. Και αναφερόμαστε στους συγκεκριμένους τρεις ποδοσφαιριστές, επειδή έχουν τραβήξει τον τελευταίο καιρό τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους.

Η ζυγαριά γέρνει περισσότερο προς το ότι θα έρθει προσφορά και για τους τρεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πωληθούν, καθώς θα εξαρτηθεί από το ύψος των προσφορών. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει το παραμικρό.

Κύκλοι μάνατζερ εκτιμούν ότι και ο Γιώργος Μασούρας θα έχει την τιμητική του. Πρόκειται για Έλληνα διεθνή εξτρέμ που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει συμμετοχές στο Champions League και εντυπωσιακούς αριθμούς για εξτρέμ (15 γκολ, 6 ασίστ σε 48 παιχνίδια). Είναι λογικό λοιπόν να έχει αρχίσει το όνομά του να συζητιέται έντονα στο εξωτερικό.

Στο παρελθόν δύο ομάδες είχαν ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, είτε με επίσημη προσφορά, είτε σε επίπεδο ενδιαφέροντος και στενού «μαρκαρίσματος». Η μία ήταν από ομάδα της Δανίας (φημολογείται ότι ήταν η Μίντιλαντ). Η δεύτερη ήταν η Νόριτς, η οποία τον παρακολουθούσε πολύ στενά, δίχως ωστόσο να κάνει το αποφασιστικό βήμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζεται στον Μασούρα και το έχει αποδείξει. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι ακόμα και πρόταση να έρθει, δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί με... ψίχουλα. Η χρηματιστηριακή του αξία σε μανατζερικούς κύκλους είναι γύρω στα 5 εκατομμύρια (ίσως να λέμε και λίγα!). Οπότε, δεν θα είναι και τόσο απλά τα πράγματα για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Για την ώρα πάντως, στο λιμάνι δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο πέρα από τον τελικό του Κυπέλλου. Τους αφήνουν παγερά αδιάφορους όλα όσα ακούγονται για «Σειρήνες» από το εξωτερικό για ποδοσφαιριστές και ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση.