Παντελίδης: «Κάποιος προσπάθησε ο Ούμπιδες να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο» (vid)

O τεχνικός του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης, άφησε αιχμές αναφορικά με την αποχώρηση του Χαβιέρ Ούμπιδες, μιλώντας γι' απόπειρα του να τελειώσει ο 39χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός 

Παντελίδης: «Κάποιος προσπάθησε ο Ούμπιδες να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο» (vid)

Μετά το πέρας του αγώνα με τον Βόλο ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την (συγκινητική) απόσυρση του Χαβιέρ Ούμπιδες από τη δράση στα 39 του χρόνια.

Εκεί ο τεχνικός του Ατρομήτου άφησε αιχμές προς κάποιον - τον οποίο δεν κατονόμασε αλλά διευκρίνισε ότι δεν ανήκει στις τάξεις της διοίκησης - που «προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο».

Τα λεγόμενα του τεχνικού των Περιστεριωτών:

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα δύο χρόνια μαζί του. Ο χαρακτήρας του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα παιδί που πρέπει να τον δουλέψεις και να τον αναγκάσεις να σε σεβαστεί γιατί έχει δει πάρα πολλά πράγματα, είναι παιδί χαμηλών τόνων που χρειάζεται πραγματικά να είσαι κοντά του για να καταλάβεις πολλά πράγματα. Εύχομαι να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει βοηθήσει πολύ. Κι επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που του έδωσε ένα πολύ ωραίο τρόπο να τελειώσει την καριέρα του παίζοντας μέσα στο γήπεδο γιατί πιστέψτε με δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Η κακή ψυχολογία που υπήρχε κάποιες στιγμές στην ομάδα και το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε, και δεν μιλάω για τη διοίκηση, προσπάθησε να τον κάνει να να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο».