Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ζήτησε συγνώμη από τον Κάστρο

Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ζητά συγνώμη από τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα και ζητά από τον Μπέρτο «να πράξει με ειλικρίνεια το ίδιο, αν κι εφόσον υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα». 

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ζήτησε συγνώμη από τον Κάστρο

Ο Κάστρο του ΠΑΣ απείλησε να φύγει από τον αγώνα με την ΑΕΛ σε έξαλλη κατάσταση κάνοντας λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά από τον Μπέρτο.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ το βράδυ του Σαββάτου (15/5) εξέδωσε ανακοίνωση όπου ζητά συγνώμη από τον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα και καλεί τον Μανώλη Μπέρτο «να πράξει με ειλικρίνεια το ίδιο, αν κι εφόσον υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα».

ΑΕΛ-ΠΑΣ: Ήθελε να φύγει ο Κάστρο για ρατσιστική συμπεριφορά (vid)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

«Η ιστορία και οι διαχρονικές αρχές της ΑΕΛ αντιτίθενται σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με ρατσιστικές και κάθε είδους διακρίσεις. Η Ομάδα μας αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως άθλημα με ίσες ευκαιρίες για όλους, μένοντας μακριά από κάθε είδους διαχωρισμό, χρώματος, καταγωγής, φύλου ή σεξουαλικής προτίμησης.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δυσαρεστημένοι με Κούγια και διαιτητή - Άνανδρη ρατσιστική επίθεση στον Κάστρο»

Εκ μέρους του Σωματείου της Α.Ε.Λ. ζητούμε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή των Ιωαννίνων για το σημερινό περιστατικό και καλούμε τον ποδοσφαιριστή της Ομάδας μας να πράξει με ειλικρίνεια το ίδιο, αν κι εφόσον υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα».

Επεισόδιο συνέβη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ καθώς ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Φάμπρι Κάστρο απείλησε στο 8΄να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον Μανόλη Μπέρτο των γηπεδούχων.