ΑΕΛ-ΠΑΣ: Ήθελε να φύγει ο Κάστρο για ρατσιστική συμπεριφορά (vid)

Ο Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννενα απείλησε να φύγει από τον αγώνα με την ΑΕΛ σε έξαλλη κατάσταση κάνοντας λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά από τον Μπέρτο. Τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και το θέμα λύθηκε χωρίς να υπάρξει συνέχεια. 

ΑΕΛ-ΠΑΣ: Ήθελε να φύγει ο Κάστρο για ρατσιστική συμπεριφορά (vid)

Επεισόδιο συνέβη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ καθώς ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Φάμπρι Κάστρο απείλησε στο 8΄να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον Μανόλη Μπέρτο των γηπεδούχων.

Μετά από ένα μαρκάρισμα του Κάστρο ο Μπέρτος φάνηκε κάτι να είπε στον Κολομβιανό, ο οποίος έγινε έξαλλος και μετά από διένεξη με τον παίκτη της ΑΕΛ (πήραν κίτρινη) ήθελε να αποχωρήσει από το γήπεδο. Έπειτα από παρέμβαση των πιο ψύχραιμων (ειδικά από τον Ακούνια και τον Χουσίνο της ΑΕΛ που ηρέμησαν τον παίκτη του ΠΑΣ) το επεισόδιο έληξε και ο Κάστρο επέστρεψε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το συνδρομητικό κανάλι υπήρξε συγγνώμη από την πλευρά του Μπέρτο προς τον Κάστρο, η οποία μεταφέρθηκε προς τον παίκτη του ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δυσαρεστημένοι με Κούγια και διαιτητή - Άνανδρη ρατσιστική επίθεση στον Κάστρο»