Ατρόμητος-Βόλος: Τρομερές σκηνές στο τέλος της καριέρας του Ούμπιδες (vid)

Συγκίνηση, χειροκρότημα και αποθέωση στην αλλαγή του Χαβιέ Ούμπιδες, ο οποίος τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

 Ατρόμητος-Βόλος: Τρομερές σκηνές στο τέλος της καριέρας του Ούμπιδες (vid)

Σε ηλικία 39 ετών, ο Χαβιέ Ούμπιδες αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του. Αγωνίστηκε στον Ατρόμητο από το 2013 έως και σήμερα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε τόσο στον Ολ. Βόλου (2009-2011), όσο και στον Άρη (2011-2012). Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, γνώρισε την αποθέωση.

Ατρόμητος - Βόλος 1-0: Ο Ούμπιδες αποχαιρέτησε με γκολ και νίκη - Λύγισε τη στιγμή της αλλαγής

Δείτε τα video:

Παντελίδης: «Κάποιος προσπάθησε να κάνει τον Ούμπιδες να τελειώσει με λάθος τρόπο»

Ο Σάββας Παντελίδης με δηλώσεις του, στην κάμερα της Nova. έριξε «καρφιά» για κάποιον που «προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρεται στη του Ατρόμητου.

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του, εύχομαι να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει βοηθήσει πάρα πολύ και επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το έδωσα έναν ωραίο τρόπο να τελειώσει την καριέρα του παίζοντας μέσα στο γήπεδο γιατί πιστέψτε με, δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Δηλαδή θεωρώ ότι η κακή ψυχολογία που υπήρχε σε κάποιες στιγμές στην ομάδα και ένα κακό κλίμα που δημιουργήθηκε έχει αιτία ότι κάποιος, και δεν μιλάω για τη διοίκηση, προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ατρόμητου.

Και συμπλήρωσε. «Είναι ένα παιδί που ο χαρακτήρας του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα παιδί που πρέπει να δουλέψεις και να τον αναγκάσεις να σε σεβαστεί γιατί έχει δει πάρα πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που χρειάζεται πραγματικά να είσαι κοντά του για να καταλάβεις κάποια πράγματα».