Ατρόμητος - Βόλος 1-0: Ο Ούμπιδες αποχαιρέτησε με γκολ και νίκη - Λύγισε τη στιγμή της αλλαγής

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Βόλου στο «αντίο» του Χαβιέ Ούμπιδες, ο οποίος ήταν εκείνος που σκόραρε με πέναλτι στο 62ο λεπτό! Λύγισε ο Αργεντινός τη στιγμή της αλλαγής του στις καθυστερήσεις!

Ατρόμητος - Βόλος 1-0: Ο Ούμπιδες αποχαιρέτησε με γκολ και νίκη - Λύγισε τη στιγμή της αλλαγής

Με γκολ του Χαβιέ Ούμπιδες στο 62’ με πέναλτι, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Βόλου στο Περιστέρι, στο αντίο του αρχηγού της ομάδας του Περιστερίου.

Όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στον 39χρονο άσο, ο οποίος την Παρασκευή (14/5) ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση αφού θα αναλάβει πόστο στην ομάδα του Ατρόμητου.

Ο Ούμπιδες τιμήθηκε από όλους στο Περιστέρι και έμελλε να υπογράψει την ιστορία του ματς, σκοράροντας με πέναλτι στο 62ο λεπτό. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μανούσος αλλά παραχώρησε τη θέση του στον αρχηγό και ο τελευταίος τον δικαίωσε λέγοντας αντίο με ένα γκολ.

Ο Αργεντινός στο φινάλε, όταν και έγινε αλλαγή, λύγισε και κέρδισε το χειροκρότημα από συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και τους...τυχερούς που βρέθηκαν το Σάββατο (15/5) στο Περιστέρι και είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά αγωνιζόμενο τον σπουδαίο Ούμπιδες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου

Ατρόμητος – Βόλος 1-0

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερ: 62’ Ούμπιδες (πέναλτι)

Κίτρινες: Σάλομον, Γκρίλο

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης – Αθανασίου (83' Γκαλβάο), Νταβιώτης (69’ λ. τρ. Νάτσος), Γούτας, Στρούγγης – Σάλομον, Ούμπιδες (90'+1' Οικονομίδης) – Ραμπέγιο (69’ Μουνίθ), Ενσικουλού (69’ Χριστοδουλόπουλος), Γιακουμάκης – Μανούσος

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος – Λογάρας (63’ Τέκιο), Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο – Τσοκάνης, Μπαριέντος (87' Σάντσες) – Ντεντάκης (58’ Κρητικός), Μπαρτόλο, Μπουένο – Κιάκος (46’ Ριένστρα)