Αστέρας Τρίπολης: MVP ο Γιάννης Κώτσιρας

Ο Γιάννης Κώτσιρας ψηφίστηκε από τον φίλαθλο κόσμο του Αστέρα Τρίπολης, ως ο κορυφαίος της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αστέρας Τρίπολης: MVP ο Γιάννης Κώτσιρας

Ο ακραίος μπακ χαφ του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας ψηφίστηκε από τους φίλους της ομάδας, ως ο καλύτερος στον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.

«Ο Γιάννης Κώτσιρας αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Match του ΑΣΤΕΡΑ για την εμφάνισή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Ο Γιάννης Κώτσιρας αναδείχθηκε από τις ψήφους των φιλάθλων ως ο BADOUNAS MVP Of The Match.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ που στο τέλος της σεζόν 2020-2021 θα έχει αναδειχθεί τις περισσότερες φορές πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, θα βραβευτεί από την επιχείρηση Badounas Jewelry με ένα ρολόι χειρός», αναφέρει στην σχετική της ενημέρωση η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την ανάδειξη του Γιάννη Κώτσιρα ως MVP στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.