Ολυμπιακός: Διατέθηκαν 26.383 εισιτήρια...

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ γιόρτασε την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος και ο Ερασιτέχνης, έκανε γνωστό ότι μέχρι τη λήξη της φιέστας πουλήθηκαν 26.383 εισιτήρια

Ολυμπιακός: Διατέθηκαν 26.383 εισιτήρια...

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε κόντρα στον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και ο Ερασιτέχνης, με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι μέχρι τη λήξη της φιέστας πουλήθηκαν 26.383 εισιτήρια. Παράλληλα επισημαίνει στην ανακοίνωση ότι όποιος θέλει να αγοράσει εισιτήριο, μπορεί να το κάνει ακόμα και τώρα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Τα έσοδα από αυτά τα εισιτήρια θα διατεθούν για λογαριασμό του Ερασιτέχνη, ο οποίος πληγώθηκε έντονα οικονομικά, όπως και κάθε άλλος ερασιτεχνικός σύλλογος στην περίοδο της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Στις 26.383 ανέρχεται ο αριθμός των ηλεκτρονικών εισιτηρίων τα οποία διατέθηκαν μέχρι και τη λήξη της φιέστας για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, το βράδυ της Τετάρτης 12 Μαΐου. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ευχαριστεί τον κάθε ένα ξεχωριστά για τη στήριξη μέσω της «εικονικής» κερκίδας.

Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το συλλεκτικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής και λόγω της ζήτησης που υπάρχει, τα εναπομείναντα 5.911 εισιτήρια θα συνεχίσουν να διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη σελίδα του συλλόγου μας και από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, καθημερινά και ώρες 10:00-18:00».