Νιόπλιας: «Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά να μη μας ξανασυμβεί!» (vid)

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, ευχήθηκε να μην ξαναπεράσει η κρητική ομάδα τη φετινή περιπέτεια, ενώ τόνισε κατηγορηματικά ότι η θέση της είναι στο πάνω μισό της βαθμολογίας της Super League 1.

Νιόπλιας: «Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά να μη μας ξανασυμβεί!» (vid)

Ο ΟΦΗ ξεμπέρδεψε την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και το τελευταίο παιχνίδι των πλέι άουτ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο (15/5, 19:30) στο Ηράκλειο έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες.

Ο προπονητής του Ομίλου, Νίκος Νιόπλιας, σε δηλώσεις του στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ενόψει του αγώνα εξέφρασε αρχικά την ανακούφισή του για τη σωτηρία της ομάδας του: «Τέλος καλό, όλα καλά. Αλλά δεν πρέπει να μας ξανασυμβεί, γιατί είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παλεύει για τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας. Το τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό είναι πιο χαλαρό, παρ' όλα αυτά θέλουμε τη νίκη γιατί πάντα οφείλουμε να παίζουμε για αυτήν».

Αμέσως μετά ο Νιόπλιας έσπευσε να ευχαριστήσει προσωπικά και ονομαστικά τους συνεργάτες του, οι οποίοι συνέβαλαν ώστε να κυλήσουν όλα φυσιολογικά παρά τα πολλά προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας και των συχνότατων τραυματισμών κατά τη φετινή περίοδο: «Πάντα οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες τους οποίους ευχαριστήσαμε. Όμως υπάρχουν κάποια άτομα πίσω από τη σκηνή, οι συνεργάτες του προπονητή και των παικτών. Να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου και προπονητή φυσικής κατάστασης Ευθύμη Κυπριανού, τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Λάππα, τον αναλυτή Τάσο Πρίτσα, τον υπεύθυνο αποκατάστασης Κωνσταντίνο Νομικό, τους φροντιστές, αλλά και φυσικά τους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και μασέρ, γιατί φέτος έκαναν τον μεγαλύτερο αγώνα επειδή τα προβλήματα ήταν μεγάλα».