Άρης – Παναθηναϊκός 0-0: Άντεξε στο «σφυροκόπημα» (highlights)

Με ηρωικές προσπάθειες και παίζοντας με δέκα παίκτες από το 71' λόγω αποβολής του Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Άρης – Παναθηναϊκός 0-0: Άντεξε στο «σφυροκόπημα» (highlights)

Παίζοντας σαν τη... γάτα με το ποντίκι σχεδόν σε όλο το ματς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 0-0 από τον Άρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αναιμική εμφάνιση μικρής ομάδας των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος είχε δώσει την μπάλα στους γηπεδούχους, προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει στην κόντρα.

Μόνο που για ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπορούσε να κρατήσει στα πόδια του τη μπάλα και να δημιουργήσει. Έτσι ο Άρης παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στη συνέχεια η αποστολή του έγινε ακόμα πιο εύκολη.

Κι αυτό διότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Ο Πούγγουρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 71’ και οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη πάσα!

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Διούδη που για ένα ακόμα παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν πολύ καλός.

Οι «πράσινοι» αμύνονταν… υπέρ βωμών και εστιών πασχίζοντας να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και το κατάφεραν παίρνοντας το τελικό 0-0.

Μικρογραφία

Άρης – Παναθηναϊκός 0-0

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Διαιτητής: Βαντ (Ουγγαρία)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Δεληζήσης (9’), Μάνος (93’) – Μακέντα (10’), Αλεξανδρόπουλος (17’), Διούδης (73’), Μαουρίσιο (92’)

Κόκκινη: Πούγγουρας (71’)

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα - Σάκιτς, Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα – Σάσα, Ματίγια – Γκαρσία, Μπερτόγλιο (64’ Γκάμα), Μαντσίνι (λ.τ. 79’ Μπρούνο )– Μάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Διούδης – Μολό, Σένκεφελντ (λ.τ. 53’ Σάντσες), Πούγγουρας, Χουάνκαρ – Χατζηγιοβάνης (63’ Ιωαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ (76’ Μπουζούκης), Βιγιαφάνιες – Καρλίτος (63’ Μαουρίσιο )– Μακέντα (76’ Καραγιάννης).