Άρης: Χωρίς Μήτρογλου και Ιωάννου αλλά με Ντουάρτε κόντρα στον Παναθηναϊκό

Εκτός αποστολής έμειναν στον Άρη ο Κώστας Μήτρογλου και ο Νικόλας Ιωάννου για το αυριανό (12/5) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League. Επιστροφή Ντουάρτε μετά από... 314 ημέρες!

Άρης: Χωρίς Μήτρογλου και Ιωάννου αλλά με Ντουάρτε κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (12/5) αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή των «κιτρινόμαυρων», από την οποία απουσιάζει ο Κώστας Μήτρογλου λόγω στομαχικών διαταραχών, όπως επίσης και ο Νικόλας Ιωάννου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αντίθετα, ο Λερίν Ντουάρτε βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Μάντζιου, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, καθώς πέρσι τον Ιούλιο είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Ο Ολλανδός δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι και να πραγματοποιήσει έτσι την επανεμφάνισή του στη δράση έπειτα από… 314 ημέρες!

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να πάρει το τρίποντο, έτσι ώστε να παραμείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνάμα να διατηρήσει τις ελπίδες του ακόμα και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κατάταξη, σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήση, Μάνο, Μπαγκαλιάνη, Μαρτίνη.

Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας και μίλησε τόσο με τους παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο, τονίζοντάς τους πως παρά την εξασφάλιση της θέσης που οδηγεί στο Europa Conference League, ο σύλλογος θα πρέπει να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν με θετικές εντυπώσεις και καλές εμφανίσεις.