«Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Μπουλούτ»

Τι γράφουν οι Τούρκοι για τον Παναθηναϊκό και τον Ερόλ Μπουλούτ.

«Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Μπουλούτ»

Ο Ερόλ Μπουλούτ είναι πιθανό να είναι ο αντικαταστάτης του Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Αυτό αναφέρει η Τουρκική fanatik σύμφωνα με την οποία ο Μπουλούτ είναι ο εκλεκτός των διοικούντων τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουλούτ είχε δηλώσει πρόσφατα: «Περιμένω τη σεζόν να ολοκληρωθεί και μετά θα αποφασίσω για το μέλλον μου, αξιολογώντας προσφορές που έχω από την Τουρκία και από το εξωτερικό».

Πριν από μια εβδομάδα οι Τούρκοι πάντως τον έστελναν στην ΑΕΚ. Μέχρι τον Μάρτιο ήταν στην τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε την οποία ανέλαβε τον Ιούλιο του 2020. Ο Μπουλούτ ως προπονητής κάθισε στον πάγκο της Αλάνιασπορ από τον Ιούνιο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2020 και είναι ο άνθρωπος που είχε πάρει τον Τάσο Μπακασέτα στην ομάδα του. Ως πρώτος προπονητής δούλεψε για πρώτη φορά στην Μαλάτιασπορ από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2019. Είχε διατελέσει βοηθός προπονητή στη Μαλάτιασπορ, στην Ελάζιγκσπορ και τη Μπασακσεχίρ.

Ο 46χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Βέροια.