Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Ερόλ Μπουλούτ

Ο Ερόλ Μπουλούτ που είναι ελεύθερος είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Ερόλ Μπουλούτ

Τα Μέσα της Σερβίας φιλοξένησαν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους "κιτρινόμαυρους", αλλά η προπονητολογία καλά κρατεί και όσο περνάνε οι μέρες φουντώνει κιόλας.

Το τελευταίο σενάριο θέλει την ΑΕΚ να έχει στη λίστα της και μάλιστα σε περίοπτη θέση το όνομα του Ερόλ Μπουλούτ. Ο 46χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Βέροια.

Μέχρι τον Μάρτιο ήταν στην τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε την οποία ανέλαβε τον Ιούλιο του 2020. Ο Μπουλούτ ως προπονητής κάθισε στον πάγκο της Αλάνιασπορ από τον Ιούνιο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2020 και είναι ο άνθρωπος που είχε πάρει τον Τάσο Μπακασέτα στην ομάδα του. Ως πρώτος προπονητής δούλεψε για πρώτη φορά στην Μαλάτιασπορ από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2019. Είχε διατελέσει βοηθός προπονητή στη Μαλάτιασπορ, στην Ελάζιγκσπορ και τη Μπασακσεχίρ.