Κουντούρης: «Ενισχύουμε τον Ολυμπιακό, γιγαντώνουμε τον Ερασιτέχνη»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης έστειλε το μήνυμα του ενόψει της φιέστας και των εισιτηρίων για την εικονική κερκίδα.

Κουντούρης: «Ενισχύουμε τον Ολυμπιακό, γιγαντώνουμε τον Ερασιτέχνη»

Η ώρα της φιέστας και της απονομής του 46ου πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό φτάνει. Οι Πειραιώτες την Τετάρτη το βράδυ με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γιορτάσουν την κατάκτηση της φετινής Super League.

Και σε αυτή τη φιέστα, λόγω της πανδημίας, ο κόσμος δεν θα μπορέσει να βρεθεί στις κερκίδες του "Γ. Καραϊσκάκης". Οι φίλοι των Πειραιωτών, ωστόσο έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση στην "εικονική κερκίδα" του φαληρικού γηπέδου.

Μία προσπάθεια που είναι πολύ σημαντική, διότι τα έσοδα από αυτά τα εισιτήρια θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ήδη έχουν φύγει περισσότερα από 20.000 εισιτήρια ο κόσμος ανταποκρίνεται, ενώ στόχος είναι να εξαντληθούν όλα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης έκλεισε θέση στο "Γ. Καραϊσκάκης" και με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ζήτησε από τον κόσμο να γιγαντώσει τον σύλλογο.

«Ηθική υποχρέωση να είμαστε «όλοι εκεί» και η φιέστα για το 46ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο να αποτελέσει έναυσμα για περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα . Εξαντλούμε τα εισιτήρια. «Γεμίζουμε» το Καραϊσκάκη, ενισχύσουμε τον Ολυμπιακό,- γιγαντώνουμε τον Ερασιτέχνη!», ανέφερε ο Μιχάλης Κουντούρης.