Οριστικό: Τέλος ο Μπόλονι από τον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας (10/5) ο Λάζλο Μπόλονι.

Οριστικό: Τέλος ο Μπόλονι από τον Παναθηναϊκό!

Οριστικά παρελθόν από το προπονητικό πόστο του Παναθηναϊκού αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας (10/5) ο Λάζλο Μπόλονι.

Η ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, που σήμανε και την εκμηδένιση των λιγοστών ελπίδων που είχε η ομάδα για έξοδο στην Ευρώπη, ήταν προφανώς η σταγόνα που ξεχείλισε το... ποτήρι για τη διοίκηση του ΠΑΟ.

Η απόφαση αποπομπής του 68χρονου Ρουμάνου είναι οριστική και αμετάκλητη, πράγμα που σημαίνει ότι την Τετάρτη (12/5) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με υπηρεσιακό προπονητή.

Το όνομα αυτού δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, ωστόσο πιθανολογείται ότι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο ματς της Θεσσαλονίκης με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή στον πάγκο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε το απόγευμα με τον Ρουμάνο τεχνικό και του ανακοίνωσε την απόφασή του να λυθεί η συνεργασία τους, μια και θεωρεί πως η ομάδα απέτυχε σε όλους τους στόχους.

Συνεπώς δεν θα πρόσφερε κάτι παραπάνω η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στα πλέι οφ.

Ασφαλώς μαζί με τον Μπόλονι θα αποχωρήσει και ο συνεργάτης του Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον του αθλητικού διευθυντή Πιέρ Ντρεοσί.

Ήταν άλλωστε εκείνος που όχι μόνο επέλεξε τον Μπόλονι, αλλά και έπεισε τον Γιάννη Αλαφούζο να τον κρατήσει στον πάγκο μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο.