Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Διούδης: «Αποτυχία όταν συζητάμε για το αν θα βγαίναμε Ευρώπη» (vid)

Ο Σωκράτης Διούδης είπε ότι αδίκησε ο Παναθηναϊκός τον εαυτό του και εξήγησε τους λόγους της αποτυχίας της ομάδας του να βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Διούδης: «Αποτυχία όταν συζητάμε για το αν θα βγαίναμε Ευρώπη» (vid)

Ο Σωκράτης Διούδης είπε πολλά και ενδιαφέροντα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ και το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε οριστικά εκτός Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Δεν ήμασταν καλοί. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη μία φορά. Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν αξίζει όλο αυτό που περνάμε σε κανέναν. Ούτε στον σύλλογο, ούτε στον κόσμο μας, ούτε σε εμάς τους ίδιους. Και μόνο ότι συζητάμε αν θα βγούμε Ευρώπη ενώ έχουμε τέτοιο μέγεθος ως σύλλογος, είναι αποτυχία για εμένα Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Για τα πλέι οφ: «Δεν αξίζαμε πολλά πράγματα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Δεν παίζαμε βάσει της ποιότητας που έχουμε. Ήμασταν μέσα στον στόχο που είχαμε θέσει, αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν κάναμε το κάτι παραπάνω. Αποδείξαμε ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Για το αν με το υπάρχον υλικό μπορεί ο Παναθηναϊκός να παίξει καλύτερα: «Σίγουρα. Εμείς που ζούμε από μέσα το έχουμε διαπιστώσει αυτό. Έχουμε περισσότερες δυνατότητες. Ακόμη και σε ένα σερί νικών που είχαμε, δεν αποδίδαμε αυτό που μπορούσαμε. Παίρναμε τα αποτελέσματα, αλλά δεν έβγαινε κάτι καλό στο γήπεδο. Η ομάδα ήταν για περισσότερα πράγματα».

Για την απόκρουση του Τσιντώτα: «Το είπα και στον ίδιο τον Παναγιώτη. Ήταν πολύ κρίσιμη η επέμβαση του, γιατί ήταν σε ένα χρονικό σημείο όπου θα πιέζαμε περισσότερο».

Για τη φετινή σεζόν και τι του μένει: «Πικρία μου μένει. Είχαμε υψηλές βλέψεις, αλλά ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Όταν κυνηγάς από την αρχή υπάρχει μεγάλη πίεση. Είχαμε τις στιγμές μας μέσα στη χρονιά».

Για το αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δομικές αλλαγές: «Εγώ μιλάω πάντα αγωνιστικά, γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπήρχε μία ομάδα φέτος με αρκετή ποιότητα που αδίκησε τον εαυτό της».