H Κούγιας τον ευχαρίστησε, τον έστειλε Σλοβενία, αλλά αυτός πηγαίνει Σμύρνη!

«Yψηλού επιπέδου αρχές, νοημοσύνη και αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ. 

H Κούγιας τον ευχαρίστησε, τον έστειλε Σλοβενία, αλλά αυτός πηγαίνει Σμύρνη!

Η ΑΕΛ αποχαιρέτησε τον Αντνάν Αγκάνοβιτς. Ο Κροάτης μέσος θα φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα και η θεσσαλική ΠΑΕ τόνισε πως «η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν». Όσον αφορά την επόμενη ομάδα του, «γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία», αναφέρει η ανακοίνωση αν και την ίδια ώρα στην Τουρκία γίνεται λόγος για συμφωνία του Αγκάνοβιτς με την Αλτάι Σμύρνης, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Οι οπαδοί μας, το ΔΣ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με τα πιο θερμά λόγια τον Αντνάν Αγκάνοβιτς. Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς από τον Ιανουάριο του 2017 που ήρθε στην ομάδα μας απετέλεσε τον πραγματικό ηγέτη τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στο γήπεδο.

Οι υψηλού επιπέδου αρχές και νοημοσύνη του και η αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια, μας έκαναν να τον αγαπήσουμε σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή και η αποχώρηση του για τον απρόοπτο αυτό σοβαρό λόγο μας λύπησε γιατί στη δύσκολη αυτή περίοδο που ξαναφτιάχνουμε τη μεγάλη ΑΕΛ βήμα βήμα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Αγκάνοβιτς μας βοήθησαν ώστε να ξαναγίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της Super League.

Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή. Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν».