ΠΑΣ Γιάννινα: Έβαλε… φρένο για Γιαννίκη, μένει στον... Άγιαξ της Ηπείρου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε πως ο Αργύρης Γιαννίκης θα σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης σεζόν και έκανε λόγο για «υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας»

ΠΑΣ Γιάννινα: Έβαλε… φρένο για Γιαννίκη, μένει στον... Άγιαξ της Ηπείρου

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες αντικείμενο πολλών πληροφοριών και δημοσιευμάτων για το μέλλον του.

Η εντυπωσιακή πορεία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η καλή δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα της Ηπείρου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον διαφόρων συλλόγων.

Ωστόσο η διοίκηση της Ηπειρώτικης ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε προσπάθησε να… βάλει φρένο στις πληροφορίες για το μέλλον του Έλληνα προπονητή αναφέροντας:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία, αυθαίρετα και αναληθώς, “ενημερώνουν” σχετικά με υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας κ. Γιαννίκη για το μέλλον του στην ομάδα.

Επειδή κατανοούμε απόλυτα την αγωνία των φιλάθλων μας, θα θέλαμε εμείς να τους ενημερώσουμε ότι σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας προέβησαν σε από κοινού αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της επερχόμενης σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε για να ανακοινώσουμε τις αποφάσεις προπονητή και διοίκησης για το “αύριο” της ομάδας που προκάλεσε τον θαυμασμό και σεβασμό όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο».