Λαμία - ΟΦΗ 0-2: Γρηγορίου: «Όταν ήρθα στην ομάδα, πίστευα ότι θα μέναμε στην κατηγορία» (vid)

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την άνετη - όπως εξελίχθηκε - παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ.

Λαμία - ΟΦΗ 0-2: Γρηγορίου: «Όταν ήρθα στην ομάδα, πίστευα ότι θα μέναμε στην κατηγορία» (vid)

Η αλήθεια είναι ότι όταν ο Μιχάλης Γρηγορίου πήγε στην Λαμία, η ομάδα της Φθιώτιδας βρισκόταν σε δεινή θέση ως προς την προσπάθειά της για την παραμονή.

Ωστόσο, κατάφερε δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι άουτ, να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα του.

Λαμία - ΟΦΗ 0-2: Πέρασε από το «Αθανάσιος Διάκος» και σώθηκε (highlights)

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Όταν πήρα την απόφαση να αναλάβω την Λαμία πίστευα ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Τα καταφέραμε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε. Είμαστε ευτυχής, διότι καταφέραμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος να παίζουμε χωρίς πίεση, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή. Τώρα θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν».

Για το τι άλλαξε και μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο η Λαμία είπε: «Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μας από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Άρη άλλαξε άρδην. Από εκεί ξεκινήσαμε, έδειξα στα παιδιά ότι τα εμπιστεύομαι. Αλλάξαμε επίσης τρόπο παιχνιδιού, αλλάξαμε σχηματισμούς που είναι επίσης πολύ σημαντικό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα».