Βόλος - Λάρισα 3-1: Φέστα: «Έφταιξαν πολλά για τον υποβιβασμό...» (vid)

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για το γεγονός του υποβιβασμού της λαρισινής ομάδας στη Super League 2.

Βόλος - Λάρισα 3-1: Φέστα: «Έφταιξαν πολλά για τον υποβιβασμό...» (vid)

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Βόλος - ΑΕΛ 3-1 και την οριστικοποίηση του υποβιβασμού της ομάδας της Λάρισας στη δεύτερη κατηγορία, ο Τζιανλούκα Φέστα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Ιταλός τεχνικός των «βυσσινί», όπως ήταν λογικό κι επόμενο, εμφανίστηκε απογοητευμένος και αρχικά απολογήθηκε στον κόσμο της ιστορικής ομάδας: «Δεν νιώθω καθόλου καλά... Ζητάω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της Λάρισας».

Συνέχισε λέγοντας: «Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση. Το πρόβλημα ήταν πως χάσαμε πολλή ενέργεια στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξεπεράσαμε τα όριά μας. Παλέψαμε σκληρά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν θέμα ποιότητας».

Και κατέληξε με τα παρακάτω λόγια: «Όταν υποβιβάζεσαι, το πρόβλημα δεν είναι ένα. Είναι πολλά. Είναι δύσκολο τώρα να πούμε τι πήγε λάθος, δεν είναι σωστό να πούμε τώρα τι έφταιξε. Θέλαμε πολύ να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πίστευα σε αυτό. Κάναμε μεγάλες νίκες, όμως δεν κερδίσαμε παιχνίδια-κλειδιά, ίσως από πνευματική προσπάθεια ή από κάτι άλλο».