Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Η Λαμία έχει σωθεί και μαθηματικά μετά τον βαθμό που πήρε στο Περιστέρι στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (7/5) και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Μιχάλη Γρηγορίου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο "Αθανάσιος Διάκος". 

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (7/5) ανακοινώθηκε η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα του Σαββάτου (8/5) με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΣ έχει καθαρίσει και μαθηματικά με την παραμονή του στην κατηγορία και θα προσπαθήσει το Σάββατο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των πλέι άουτ.

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, την Παρασκευή ο7/05 για τον αγώνα του Σαββάτου 08/05 στις 19:30 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Out του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. Epassy Devis

31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος

4. Adejo Daniel

5. Τζανετόπουλος Άνταμ

24. Βύντρα Λουκάς

39. James Manjrekar

3. Σαραμαντάς Γεώργιος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης

8. Guga

10. Tyronne

12. Martinez Angel

16. Bejarano Danny

25. Βασιλακάκης Θεόδωρος

37. Βλάχος Βαλεντίνος

7. Ghazaryan Gevorg

9. Piti

11. Καραμάνος Αναστάσιος

18. Romanic Lazar

70. Deletic Milos» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Λαμία για την προπόνηση της Παρασκευής (7/5) και τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Αθανάσιος Διάκος» το Σάββατο (8/5) το βράδυ.

Η Λαμία θυμίζουμε πως έχει ανακοινώσει για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η ΠΑΕ Λαμία θέλοντας να τιμήσει τους ήρωες του 1821 που θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους, σε μια συμβολική κίνηση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα αγωνιστεί φορώντας την επετειακή λευκή φανέλα.

Με αυτόν τον τρόπο αποτίει φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που σήκωσαν περήφανα το λάβαρο της ελευθερίας και έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα τους, ώστε πάντα να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους, γιατί όποιος ξεχνά το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει!

Η φανέλα που θα φορεθεί είναι η λευκή με τυπωμένο το “200 χρόνια Ελληνική Ανεξαρτησία” με φόντο τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας!».