Με φρέσκα πρόσωπα και στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Οι Τζολάκης, Καλογερόπουλος και Σουρλής αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και την Κυριακή (9/5, 17.15) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Με φρέσκα πρόσωπα και στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον και την Κυριακή (9/5, 17.15) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία.

Για παράδειγμα ο Τζολάκης αναμένεται να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία για δεύτερη σερί παιχνίδι μετά την παρουσία του στο «Κλ. Βικελίδης». Επίσης, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναδούμε βασικό τον Βασίλη Σουρλή στα χαφ, ενώ και ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος εκτός απροόπτου θα πάρει τον χρόνο του.

Ο Μαρτίνς σκοπεύει από το ματς της φιέστας με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (12/5, 19.30) να πάει με τους όσο το δυνατόν πιο βασικούς ποδοσφαιριστές του με ορίζοντα φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου στις 22 του μηνός στο ΟΑΚΑ.

Θα κοιτάξει από τον μεθεπόμενο αγώνα δηλαδή να κάνει πρόβα ενδεκάδας για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ και τώρα με τον Αστέρα Τρίπολης θα μοιράσει πιθανότατα για τελευταία φορά μέσα στη σεζόν, τον χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Σε αυτούς φυσικά προσθέστε και την πιτσιρικαρία που κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα εδώ και πολύ καιρό.

Κατά τ’ άλλα, για τον Ουσεϊνού Μπα δεν υπάρχει εικόνα για το πότε θα είναι σε θέση να ξαναπροπονηθεί με την ομάδα μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην Γαλλία.

Θα κάνει το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει δοθεί και ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από το να είναι έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν. Θυμίζουμε πάντως, ότι λόγω της αποβολής του στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.