Παναθηναϊκός: Χάνει και την ΑΕΚ ο Μαουρίσιο, μαγνητική ο Αϊτόρ

Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα τραυματίστηκε στη διάρκεια της προθέρμανσης των παικτών του Παναθηναϊκού πριν από το ματς με τον Αστέρα και όπως όλα δείχνουν, δεν θα παίξει ούτε την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Χάνει και την ΑΕΚ ο Μαουρίσιο, μαγνητική ο Αϊτόρ

Η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (2-2) άφησε κι άλλες -αγωνιστικές- «πληγές» στον Παναθηναϊκό, πέρα απ' την απώλεια άλλων δύο πολύ σημαντικών βαθμών.

Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ απ' το ματς με τον Αστέρα στο τελευταίο... σπριντ της προθέρμανσης, όταν υπέστη ένα μικρό σφίξιμο στη γάμπα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα παίξει ούτε την Κυριακή (09/05) κόντρα στην ΑΕΚ, όσο κι αν ο ίδιος έλεγε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί.

Ο Αϊτόρ έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, έπειτα ένα χτύπημα που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα, και μέσα στις επόμενες ώρες θα πάει για μαγνητική, καθότι υπάρχουν φόβοι πως έχει οστικό οίδημα, κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, πιθανότατα θα τον κρατήσει εκτός από τα υπόλοιπα ματς των playoffs.

Ο Ιωαννίδης θα απουσιάσει και απ' το κυριακάτικο ματς, καθώς εξακολουθεί να πονάει έντονα μετά το διάστρεμμα που υπέστη προ ημερών στην προπόνηση (βγήκε για τρέξιμο στην προπόνηση της Πέμπτης 06/05 κι αποχώρησε αμέσως).

Επίσης, προέκυψε πρόβλημα και με τον Σάντσες, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική από ένα μαρκάρισμα του Κόκε στην προπόνηση της Πέμπτης (06/05), ωστόσο φαίνεται ότι θα προλάβει να είναι διαθέσιμος μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ο Κουρμπέλης συνέχισε το ειδικό, ατομικό πρόγραμμά του.