Ολυμπιακός: Οι 400 ισοπαλίες και ο 100άρης Μπουχαλάκης

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 400 ισοπαλίες στη Super League 1, ενώ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». 

Ολυμπιακός: Οι 400 ισοπαλίες και ο 100άρης Μπουχαλάκης

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στην έδρα του Άρη με 1-1 ήταν η 400ή για τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες έχουν 1.321 νίκες και 265 ήττες.

Παράλληλα η συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο «Κλ. Βικελίδης» ήταν η 100ή για τον Έλληνα διεθνή με την ομάδα του Πειραιά στη Super League 1.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Super League:

400... ισοπαλίες συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός στην ιστορία του στην Α' Εθνική/Super League με το 1-1 που έφερε με τον Άρη. Σε 1986 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει ακόμα 1321 νίκες και 265 ήττες. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τις λιγότερες ισοπαλίες από τις υπόλοιπες ομάδες των Playoffs, με εξαίρεση βέβαια τον Αστέρα Τρίπολης που έχει λίγα παιχνίδια.

100... αγώνες με τον Ολυμπιακό στη Super League συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μπαίνοντας ως αλλαγή στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Είναι ο 79ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας, που φτάνει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών στην Α' Εθνική/Super League.

7... μόνο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πλέον περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα από τον Κώστα Φορτούνη. Ο Κώστας Φορτούνης μπήκε ως αλλαγή για τον στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ισοφάρισε τον Άρη, για να φτάσει τα 65 γκολ στη Super League με την "ερυθρόλευκη φανέλα".

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε πλέον στην 8η θέση των σκόρερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού στην Α' Εθνική/Super League, όπου "συγκατοικεί" με τον Γιώτη Τσαλουχίδη. Στην έβδομη θέση είναι ο αείμνηστος Αριστείδης Παπάζογλου με 72.