Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Το πρωί της Τετάρτης (5/5) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης την αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αποστολή ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης το πρωί της Τετάρτης (5/5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Γκάμα, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης».

Μοναδικός απών από την αποστολή είναι ο Κάτσε, ενώ επανέρχονται οι Μπεναλουάν και Μπρούνο.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό ο Μάντζιος θυμίζουμε πως είπε: «Δύσκολο παιχνίδι με τον πρωταθλητή. Μια ομάδα που σίγουρα έχει ένα πάρα πολύ γεμάτο ρόστερ με πάρα πολλές ποιοτικές επιλογές. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας, να παρουσιαστούμε πρώτα απ’ όλα πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, τακτικά σοβαροί και -το κυριότερο- σε αυτό το παιχνίδι να αποφύγουμε τα λάθη, λάθη τα οποία στη διαδικασία των play off τα πληρώνουμε».

Για τις δυνάμεις και τις αντοχές που υπάρχουν στον Άρη είπε: «Στην περίοδο των play off έχουμε χάσει κάποια από τα στοιχεία που είχε παρουσιάσει η ομάδα μας στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση, υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν επιβαρυνθεί. Από εκεί και πέρα όμως τώρα δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό, πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας, είναι τέσσερα παιχνίδια, θέλουμε αυτή η εξαιρετική χρονιά που έχει κάνει ομάδα μας να ολοκληρώσει την σεζόν και να και να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει».