Μάνατζερ Σφιντέρσκι: «Ίσως είναι η ώρα για μία… αλλαγή, αλλά θα δούμε»

Ο μάνατζερ του Κάρολ Σφιντέρσκι, Μάριους Πεκάρσκι μίλησε για τη μεταγραφή του Πολωνού στον ΠΑΟΚ και την επόμενη μέρα.

Μάνατζερ Σφιντέρσκι: «Ίσως είναι η ώρα για μία… αλλαγή, αλλά θα δούμε»

Στον πολωνικό τύπο μίλησε ο μάνατζερ του Κάρολ Σφιντέρσκι, Μάριους Πεκάρσκι, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

«Έχουμε εκτεταμένες γνώσεις για αρκετά πρωταθλήματα, αλλά και πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων, κάτι που μας επιτρέπει να τσεκάρουμε ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός για τον κάθε πελάτη μας. Τρανό παράδειγμα είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ δεν είναι ότι ξέραμε απέξω το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, περάσαμε πολύ χρόνο αναλύοντας τα πάντα. Από τους αντιπάλους της ομάδας, έως και το παιχνίδι της. Στο τέλος αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο για τον Σφιντέρσκι να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και όχι στη Tζένοα, που επίσης τον ήθελε. Είμαστε δικαιωμένοι από την επιλογή μας. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρωτάθλημα με τον Κάρολ στο ρόστερ.

Υπάρχει κάτι, όμως, που δεν μου άρεσε. Ο Σφιντέρσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και όταν ήρθε ο Τσόλακ, αυτός αμέσως πήρε τη θέση του. Ο Κάρολ άξιζε να αγωνίζεται γιατί είχε καλή απόδοση και σκόραρε συχνά τέρματα.

Η κατάσταση πλέον έχει βελτιωθεί και σταθεροποιηθεί επειδή παίζει όλο και πιο συχνά, ενώ έκανε και ντεμπούτο με την εθνική Πολωνίας. Είναι ικανοποιημένος με την κατεύθυνση που παίρνει η καριέρα του. Ίσως είναι η ώρα για μία… αλλαγή, αλλά θα δούμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας