Ολυμπιακός: Σειρά παίρνει ο Τζολάκης στα γκολπόστ

Μετά τον Κρίστινσον, ο Πέδρο Μαρτίνς ενεργοποιεί και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στο ροτέισον των γκολπόστ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Σειρά παίρνει ο Τζολάκης στα γκολπόστ

Την Τετάρτη (5/5, 17.15) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και η αίσθηση που επικρατεί, είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε πολλά παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Για παράδειγμα, το ροτέισον στον «άσο» θα συνεχιστεί. Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως τη σέντρα, τότε ο Ζοσέ Σα δεν θα παίξει κόντρα στους Θεσσαλονικείς και θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία ένας εκ των Κωνσταντίνου Τζολάκη ή Όγκμουντουρ Κρίστινσον.
Ο νεαρός Έλληνας γκολκίπερ έχει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Ισλανδό, καθώς το αρχικό πλάνο του Μαρτίνς ήταν να δώσει λεπτά συμμετοχής στους δύο τερματοφύλακες που βρίσκονται στη... σκιά του Σα.

Ο Κρίστινσον αγωνίστηκε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, ο Σα έπαιξε στο ματς που είχε αγωνιστικό ενδιαφέρον (σ.σ. στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ) και η εκτίμηση που υπάρχει στον Ρέντη είναι ότι ήρθε η ώρα και του Τζολάκη να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αν δεν ξεκινήσει με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, τότε θα αγωνιστεί την Κυριακή (9/5, 17.15) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Του δίνεται η δυνατότητα του Μαρτίνς χάρη στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, να δώσει ευκαιρία σε όλες τις «ρεζέρβες» του και να βγάλει και τα συμπεράσματά του ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, για τους τερματοφύλακές του έχει καταλήξει. Και ειδικά μετά τα όσα είδε από τον Κρίστινσον με Αστέρα και ΑΕΚ, έχει κάθε λόγο να νιώθει πιο ασφαλής...